Captură video Youtube
Captură video Youtube

Deși există mai multe zvonuri potrivit cărora Vladimir Putin ar fi fost diagnosticat cu cancer, o nouă filmare adaugă o serie de întrebări.

Un videoclip de propagandă care a fost lansat de Ministerul Apărării din Rusia, a surprins mai multe vânătăi pe mâinile liderului de la Kremlin.

Într-o filmare recentă, președintele rus are pe mâini urme de perfuzie, acest fapt reaprinzând zvonurile că s-ar lupta cu cancerul

Telespectatorii au observat o urmă suspectă pe mâna dreaptă a lui Putin, în timp ce acesta atingea brațul unui soldat.

Putin a vizitat o tabără de pregătire din regiunea Ryazan, transmite New York Post.

Jurnalistul de la Kyiv Post, Jason Jay Smart, a postat pe Twitter capturi de ecran din videoclip, cu pata misterioasă vizibilă clar pe mâna liderului de la Kremlin.

Putin, în vârstă de 70 de ani, a făcut o demonstrație de presupusă forță trăgând cu o pușcă de lunetă într-o țintă, în timp ce inspecta terenul de antrenament din vestul Rusiei.

Videoclipul a fost difuzat de canalul de televiziune Zvezda al Ministerului Apărării. Scopul videoclipului a fost să contrazică rapoartele potrivit cărora recruții au fost trimiși la război fără echipamentul adecvat.

Vene umflate sau cancer?

Totuși, semnul văzut pe mâna lui Putin nu a putut fi confirmat ca rezultat al tratamentului intravenos.

O altă teorie, prezentată de fostul corespondent ucrainean Tom Warner, a sugerat că ceea ce pare a fi urmă de perfuzie ar putea fi ”doar un unghi ciudat de vene umflate”.