Horoscop azi, duminică 1 ianuarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Evenimentul astrologic central al zilei este oferit de către trigonul Lunii de pe Taur cu Soarele de pe Capricorn. Acest unghi celest pozitiv ne vorbește de: success, echilibru, calmitate, satisfacție și seninătate sufletească. Per ansamblu, va fi o zi splendidă, de mare succes, pentru mai toate zodiile.

BERBEC

Vi se preconizează o zi destul de rodnică sub raport financiar, bănesc. Puteți obține și o izbândă splendidă în cele ce țin de carieră! Se mai pot releva și evenimente pozitive legate de părintele de gen opus.

TAUR

Astrele vă prezintă mai sensibili, tandri și afectuoși. Veți avea parte de o zi destul de dinamică cu întâmplări diverse și interesante. Pentru cei care călătoresc în străinătate, astrele le sunt foarte prielnice!

GEMENI

Veți fi ceva mai creativi și intuitivi! Puteți descifra și un mister foarte interesant! Mai puteți beneficia și de un împrumut, de un credit sau chiar de un ajutor financiar foarte consistent!

RAC

Puteți obține prietenia unei femei mai în etate! Aveți parte de o susținere astrală excelentă în viața de cuplu! Este o zi fastă și pentru mari afaceri, tranzacții, negocieri, înțelegeri sau chestiuni de ordin legal.

LEU

Aveți parte de indicii celeste pozitive în plan social, public! Puteți câștiga simpatia și ajutorul unei femei foarte influente și puternice! Astrele vă mai relevă și o îmbunătățire majoră în planul sănătății!

FECIOARĂ

Astrele vă arată mai deschiși și mai versatili sub raport mental, intelectual, precum și spiritual. Este o zi de bun augur și pentru călătorii. Veți avea parte și de întâmplări foarte frumoase în viața romantică.

BALANȚĂ

Vă veți prezenta cumva mai intenși și mai pasionali sub raport sentimental, afectiv. Puteți rezolva cu brio și o chestiune ce ține de o datorie. Vă puteți baza pe suportul ferm al unui bărbat cu autoritate din familie.

SCORPION

Vi se preconizează o zi plăcută și armonioasă în viața de cuplu. Relaționările generale cu cei din jur vor fi satisfăcătoare. Astrele vă mai arată și foarte inteligenți, creativi și deosebit de elocvenți!

SĂGETĂTOR

Aveți parte de semne mai bune în planul sănătății! O femeie mai matură de la locul de muncă vă va fi de mare folos! Vi se mai preconizează și o reușită financiară chiar destul de importantă!

CAPRICORN

Aștrii zilei vă sunt pozitivi în planul iubirii! Totodată, puteți fi și ceva mai populari și admirați de către societate pentru șarmul dumneavoastră! Veți fi și cumva mai vitali, entuziaști și ludici!

VĂRSĂTOR

Relațiile cu o femeie mai matură din familie se vor arăta deosebit de bune! Este o zi fastă pentru a vă ocupa de treburi de ordin domestic! Un bărbat mai bine cotat social vă va susține forte, însă discret!

PEȘTI

Astăzi puteți primi o veste bună! Este o zi de bun augur pentru studiu, evaluări și călătorii! Puteți câștiga și prietenia sau patronajul unui bărbat prestigios! Este o zi prielnică pentru activități sociale, de grup.

Horoscop HashtagNews