Frații Tate, arestați pentru 30 de zile

DIICOT îi acuză pe Andrew și Tristan Tate de viol și trafic de persoane

Vineri seara, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a fraților britanici Tate, pentru o perioadă de 30 de zile, anunță autoritățile. Procurorii DIICOT au cerut arestarea lui Andrew și Tristan Tate pentru 30 de zile. Mascații care au descins vineri acasă la frații Tate, reținuți pentru grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, au găsit o gorilă realizată din dolari, un crocodil acoperit cu pietre albastre, ceasuri de lux, diverse sume de bani, arme albe și un pistol, potrivit .g4media.ro.

Frații milionari mai aveau și un sistem sofisticat de supraveghere, cu cel puțin16 camere care monitorizau totul în casa dintr-o zonă de lux a Capitalei, dar și în împrejurimile acesteia

. În filmarea publicată de DIICOT se poate auzi și reacția celor de la trupele speciale în momentul în care văd gorila cu dolari, spunând ”f…ing s.it!”. Procurorii au ridicat de acasă de la cei doi frați 11 dintre mașinile de lux pe care le dețin. Recent, Andrew Tate s-a șicanat cu activista de mediu Greta Thunberg, pe Twitter, pe tema numărului de autoturisme pe care le deține britanicul.

Joi seara, după trei ore de audieri, frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți pentru 24 de ore. Ei sunt anchetați de procurori pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

În același dosar au fost reținute și două românce, despre care se presupune că au lucrat cu cei doi. Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special onlyfans. Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede. Dosarul a început în aprilie, când DIICOT a cercetat cazul tinerei americane sechestrate în Voluntari de cei doi cetățeni britanici.

Programul marilor magazine de Anul Nou