După ce un proprietar din Braşov a găsit în apartamentul pe care îl închiria în regim hotelier o cantitate considerabilă de droguri, acesta a alertat autorităţile care au arestat preventiv chiriaşul pentru o perioadă de 30 de zile.

”La data de 28 decembrie, proprietarul unui apartament inchiriat in regim hotelier a sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că în dormitorul locuinţei respective a găsit mai multe pungi ambalate, ce conţineau comprimate de culoare roz şi prafuri sau substanţă solidă de culoare albă ori brun deschis.

După efectuarea investigaţiilor, procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Braşov – Serviciul Antidrog au identificat şi ridicat din imobilul respectiv:

  • 135 g cocaină
  • 600 g MDMA cristal pulbere şi 2136 pastile MDMA
  • 100 g ketamină, produse stupefiante pe care inculpatul D.M. urma să le comercializeze pe raza municipiului Braşov, dar şi un satâr, un ciocan de şniţele, cântare şi punguliţe pe care acesta le folosea la pregătirea pentru vânzare a produselor stupefiante”, se arata în comunicatul DIICOT.

Valoarea drogurilor pe piaţă este de aproximativ 60.000 de euro.

#news