Alfred Simonis/ Captură video

Potrivit declarațiilor liderului deputaților PSD Alfred Simonis, social democrații renunță în mod oficial la moțiunea de cenzură, o nouă moțiune încă nefiind pe masa de discuții.

Alfred Simonis (PSD): „A discuta despre o noua motiune este mult prea devreme”

„Sesiunea extraordinara se incheie azi. Sesiunea ordinara va incepe maine. Nu gasesc oportun ca aceasta sesiunea depusa intr-o sesiune extraordinara sa fie dezbatuta intr-o alta sesiune”, a declarat Alfred Simonis.

Citește și: Ciolacu se leapădă de Carmen Dan, Cătălin Rădulescu și Adrian Potor

Victor Ponta, vinovat de eșecul social democraților?

În aceeași declarație de presă, Alfred Simonis a mai anunțat că Victor Ponta poartă o parte din această vină, în contextul eșecului moțiunii de cenzură, întrucât ar fi încercat să demobilizeze parlamentarii social democrați, lucru care, potrivit insinuărilor lui Simonis, i-ar fi ieșit din plin.

„Pana la urma un lucru bun s-a intamplat azi, s-au separat apele. Am descoperit care ne sunt tradatorii si s-a vazut cine sustine acest guvern. PSD este pe un alt drum in acest moment. Nu mai avem nevoie de astfel de oameni. Le uram succes in PNL.

Ce sanse de succes am fi avut azi cand incepand cu ziua de ieri, Victor Ponta nu a facut altceva decat sa submineze atacand PSD si incercand sa demobilizeze parlamentarii PSD si parlamentarii dansilor? Totusi sa-l aud pe Victor Ponta vorbind de tradare si tradatori e prea mult. Ii face tradatori pe 5 parlamentari PSD din 206 care n-au ajuns azi. Grupul parlamentar al dansului e format exclusiv din astfel de oameni”, a declarat Alfred Simonis.

Citește și: Guvernul Orban rămâne! PSD nu a reușit să strângă cvorumul

#News