Carmen Dan / Cătălin Rădulescu „Mitralieră”

Cu toate că suntem în ziua în care moțiunea de cenzură se citește și se votează, iată că șansele social democraților de a o vedea trecută se diminuează de la oră la oră.

Potrivit surselor confirmate ulterior și de persoanele în cauză, Carmen Dan, Cătălin „Mitralieră” Rădulescu și Adrian Todor s-ar fi îmbolnăvit brusc astăzi, astfel că nu vor vota moțiunea împotriva guvernului Orban. Mai mult decât atât, Valeriu Steriu și-ar fi dat demisia pentru a urma calea ANRE.

PSD, în pericol de a pierde majoritatea la vot

„Confirm astfel zvonurile conform cărora eu astăzi nu voi fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii mei pentru moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban. În oricare alte condiții, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aș fi fost acolo. O fractură de mână sau de picior, o răceală mai mult sau mai puțin banală sau orice altă problemă de acest gen nu m-ar fi oprit să ajung în Parlament. Altfel spus, în aceeași zi în care mama a fost confirmată eu am fost testată, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar că legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta!”, a scris astăzi Carmen Dan pe Facebook.

Moțiunea de cenzură, văzută ca blat

De altfel, în cursul zilei de ieri, liderul PRO România, Victor Ponta cataloga moțiunea PSD ca blat, declarându-se totalmente dezamăgit de evoluția situației.

„Din pacate este BLAT din nou – la fel ca in Martie cand toti ( cu exceptia parlamentarilor PRO Romania) au votat acest Guvern Orban PNL 2! PRO Romania are 24 de parlamentari ( 3 senatori si 21 deputati) / TOTI vor fi prezenti maine la motiune – TOTI vor vota PENTRU motiunea de cenzura si pentru demiterea Guvernului Orban PNL!”, este parte din mesajul transmis de Victor Ponta, cu refererire la moțiunea de cenzură în curs.

Parlamentul se va reuni astăzi, la orele 14:00 pentru a citi și, ulterior, vota moțiunea de cenzură: „Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”.

Citește și: PSD, probleme de cvorum pentru votul moțiunii de cenzură

#News