Viorica Dancila

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă pare să nu fi aflat că PSD începe, încet-încet, să-și piardă majoritatea și riscă să nu întrunească voturile pentru a putea dărâma Guvernul Orban. Chiar și-așa, aceasta speră că moțiunea de cenzură va trece, afirmând că Ludovic Orban nu ar face decât să prăbușească și ce-a mai rămas din economia țării.

Așadar, amintindu-și de vremurile tulburi în care trecea chiar ea printr-o moțiune de cenzură, Viorica Dăncilă speră ca Ludovic Orban să aibă aceeași soartă pe sistemul „roata e pătrată, însă tot se învârte”.

Viorica Dăncilă: „per că moțiunea de cenzură va trece”

„Azi, guvernul PNL trebuie să plece din funcție! Gestionarea COVID-19 a fost un eșec, economia s-a prăbușit (minus 12% în trimestrul al doilea!), nivelul de trai a scăzut, iar corupția a explodat! Dacă acest guvern mai rămâne în funcție, economia va fi complet ruinată, iar românii o vor duce din ce în ce mai rău. Orice parlamentar responsabil are obligația să vină în Parlament și să voteze împotriva guvernului dezastruos Ludovic Orban. Sper că moțiunea de cenzură va trece, iar echipa eșecului de la Palatul Victoria va deveni istorie!”, scrie Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

Moțiuea de cenzură va fi citită astăzi în Parlament, începând cu orele 14:00.

Citește și: Teodorovici, apel „pentru” moțiune

#News