PLUS nu e de acord cu Gorghiu și face un apel către Senat

Liderul PLUS, Dacian Cioloș a luat o decizie importantă pentru partidul său în cursul acestei zile. Într-un mesaj video postat pe o rețea de socializare, acesta a declarat faptul că nu mai are intenția de a face comentarii politice până nu trece criza medicală ce a cuprins nu numai țara noastră, cât și întreaga planetă. Cea mai mare criză, de la Al Doilea Război Mondial încoace, după cum chiar acesta o caracterizează.

În opinia sa, declarațiile politice pro sau contra celorlalte partide nu își au rostul acum. Iată cea mai înțeleaptă decizie pe care o putea lua un om politic în 2020. Noi îl felicităm pe acesta, însă sperăm că nu va intra într-un con de umbră și că va da totuși o mână de ajutor, atât cât va putea, chiar dacă nu va mai comenta acțiunile autorităților.

„Împreună cu colegii mei din PLUS am decis următorul lucru: nu vom mai face declarații politice. Intrăm într-un armistițiu politic total până la trecerea crizei în care ne găsim. Nu mai e timp acum doar de comentarii politice de pe margine. Vom fi alături de instituțiile statului român și de eforturile pe care le au de făcut, o să susținem Președinția, Guvernul, autoritățile locale să traverseze cu efecte cât mai mici criza asta de proporții”, se arată într-un mesaj al lui Dacian Cioloș.

Citește și: Tomac îi trimite o scrisoare deschisă lui Orban

#News