Reacțiile din partea PSD cu privire la acuzațiile de blat făcute de Victor Ponta nu au întârziat să apară. Astfel, liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis arată că Ponta nu își poate ține în frâu proprii parlamentari. Totodată, președintele PSD, Marcel Ciolacu se așteaptă la seriozitate din partea „partenerilor” pentru demiterea guvernului Orban.

„Ponta minte! Pentru a-și acoperi propriul blat și incapacitatea de a-și controla proprii parlamentarii. Să anunți cu o zi înainte că moțiunea pică demonstrează doar că vrei să demobilizezi parlamentarii PRO România. Ponta deja a reușit să facă asta. Primul parlamentar care a anunțat că nu votează moțiunea este domnul Ilea de la PRO România Cluj. În final, poate Ponta înțelege că avem nevoie de alte mesaje pentru ca moțiunea să treacă!”, a scris Alfred Simonis pe pagina sa de Facebook.

Ponta minte! Pentru a-și acoperi propriul blat și incapacitatea de a-și controla proprii parlamentarii. Să anunți cu o…

Publicată de Alfred Simonis pe Duminică, 30 august 2020

Blaturile nu țin loc de vot

„Parlamentarii PSD vor vota mâine moțiunea de cenzură! Guvernul Orban trebuie să plece, a produs deja mult prea mult rău. Mă aștept ca și partenerii noștri să fie serioși și parlamentarii lor să voteze pentru demiterea acestui guvern. Declarațiile privind blaturi sau înțelegeri oculte sunt neserioase și nu țin loc de vot”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Parlamentarii PSD vor vota mâine moțiunea de cenzură! Guvernul Orban trebuie să plece, a produs deja mult prea mult…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Duminică, 30 august 2020

Reamintim că PSD a depus pe 17 august moţiunea de cenzură – „Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”- şi a fost citită în plenul comun pe 20 august. Moțiunea de cenzură fa vi dezbătută și votată, luni, 31 august, începând cu ora 14.00.

Citește și: Ponta: „Blaturile sunt foarte mari”

#News