Senatorul PSD Robert Cazanciuc nu vede altă soluție decât dizolvarea organizației social-democrate de Ilfov și numirea unei noi conduceri, interimare. Scandalul din ultima vreme în care este implicată organizația de Ilfov, despre care se spune că ar fi condusă din umbră de clanurile de interlopi din Capitală, nu a trecut neobservat, astfel că, în cadrul Comitetului Executiv Național (CEx), de joi, se va lua în discuție dizolvarea PSD Ilfov.

„PSD Ilfov, din păcate, a ajuns o organizație foarte mică, mult mai mică decât a fost de-a lungul timpului, mult mai mică decât are potențial județul Ilfov pentru PSD și atunci probabil este singura soluţie pentru a revitaliza organizaţia de Ilfov.

Nu aş vrea să intru într-o speculaţie de legături sau nu cu lumea interlopă, cert este că organizaţia nu performează, despre asta este vorba, şi atunci când nu ai performanţă, probabil ceva în interior nu funcţionează cum trebuie, o dată, de două ori, de trei ori, pentru că nu este prima dată când în ultimul timp organizaţia de Ilfov nu are, din păcate, rezultate pentru noi”, a declarat, joi, Robert Cazanciuc.

Anterior și președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, luase o poziție fermă vis a vis de scandalul în care este implicată organizația de Ilfov.

„Chiar dacă suntem în prag de alegeri sunt ferm convins că avem capacitatea de a face o echipă rapid acolo, să fim pregătiţi şi la Ilfov de alegeri. Este inadmisibil aşa ceva. Am aflat din presă. Nu am crezut aşa ceva. Am avut o discuţie cu preşedintele de organizaţie acum aproximativ o lună de zile, i-am spus că în echipa dânsului există o persoană asupra căreia sunt foarte multe bănuieli de implicări într-o anumită zonă care nu ne reprezintă şi chiar i-am spus să ia măsurile necesare de a fi schimbat din funcţie, respectiv de secretar executiv”, a completat Ciolacu.

Ancheta internă a fost declanșată de o postare pe Facebook a primarului Petre Iacob din Popești-Leordeni, exclus din PSD la finalul lunii iunie.

„A sosit momentul pentru clarificări: este adevărat! – PSD astăzi este condus în Ilfov de clanurile interlope ale Capitalei. Din disperarea de a nu pierde puterea din mână, oamenii politici din Partidul Social Democrat au acceptat pentru început interlopii în viața politică, oferindu-le susținere în funcții înalte, iar astăzi nu-i mai poți deosebi unii de alții, interlopii devenind oameni politici și oamenii politici devenind interlopi”, a scris recent Petre Iacob pe rețeaua de socializare.

Citește și: Ciolacu se dezice de „interlopii” de la PSD Ilfov și cere dizolvarea

HashtagNews.ro