Victor Ponta pare să fi făcut o pasiune pentru cuvântul „MASCAradă”, pe care l-a scris de șase ori într-un text relativ scurt. Cumva amuzant, judecând faptul că liderul PRO România pare să fie caracterizat, la rândul lui, de acest cuvânt, încă din cele mai vechi timpuri. Însă trebuie să recunosc că cea mai bună metodă de a ataca adversarii, fie ei politici, ori de alt fel, a fost mereu aceasta: folosirea propriei descrieri.

Astfel, faptul că Ponta nu e de acord, nici în ruptul capului, cu Iohannis nu e un secret. Însă asocierea acestuia cu Marcel Ciolacu, liderul de partid cu care-și strângea mâna acum câteva luni, lăsând de înțeles că o alianță n-ar fi exclusă, ei bine, ăsta e un cu totul alt nivel de fățărnicie. Din nou, nu mă miră nimic atunci când vine vorba despre Victor Ponta.

Victor Ponta: „OPRIȚI MASCARADA acestui Guvern Orban!”

„Domnilor Klaus Iohannis si Marcel Ciolacu ! Opriti MASCArada acestui Guvern! #ACUM

Tot Guvernul Orban este o MASCArada!!! Premierul Ludovic Orban este o MASCArada in aceste momente atat de dificile!

Fotografia care s-a viralizat este doar imaginea perfecta pentru aceasta MASCArada !!! Nu pentru cheful din cladirea Guvernului trebuie sa oprim aceasta MASCArada si sa avem pe altcineva la Palatul Victoria
– ci pentru binele Romaniei!

Domnule Presedinte Klaus Iohannis- Domnule Presedinte Marcel Ciolacu ! Oamenii pot doar sa isi verse necazul pe retele sociale! Voi puteti insa sa faceti ce trebuie- OPRITI MASCARADA acestui Guvern Orban!!!

Eu v-am spus ! Daca nu intelegeti o sa va spuna si romanii cu prima ocazie!”, scrie Ponta pe Facebook.

Citește și: CTP dă în vileag neconcordanțele spuselor celor de la PSD

#News