Marius Budăi

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi acuză guvernul PNL că ar fi diminuat bugetul alocat ministerului Sănătății cu 23 de procente, față de 2019. În opinia lui Marius Budăi, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, sau așa cum îl numește acesta „premierul dezertor”, nu ar pune pe primul plan sănătatea românilor, neglijând acest sector greu încercat mai ales în ultima perioadă.

Marius Budăi: „Cîțu ne-a spus clar că sănătatea cetățenilor români nu este o prioritate pentru PNL”

#Guvernul_nu_am_bani lovește din plin în sănătatea cetățenilor români și nu respectă recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății privind testarea populației.

Deși se știa din decembrie 2019 că situația referitoare la pandemia COVID 19 va deveni extrem de gravă, Guvernul PNL a diminuat bugetul Ministerului sănătății pentru anul 2020 cu aproape 23% față de anul 2019.

Și pentru că premierul dezertor Cîțu ne-a spus clar că sănătatea cetățenilor români nu este o prioritate pentru PNL, nici proiecțiile pentru anii următori nu arată foarte bine. În gândirea PNL, nici în anul 2023 bugetul Ministerul sănătății nu va ajunge la nivelul bugetului din anul 2019 și va fi mult mai mic decât acesta.

Respectați recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății! Testați! Testați! Testați! Și iar testați!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Marius Budăi.

Citește și: Daea taia oaia-n două: Am văzut foarte multe date total eronate

#News