PSD se modernizează și se mută online de teama Coronavirusului
Marcel Ciolacu

Faptul că cei de la PSD nu-l suportă pe Florin Cîțu nu e un secret. De altfel, se pare că nimeni nu-l prea suportă pe acesta, vehiculându-se vorba prin sat cum c-ar fi un pic cam arogant. C-o fi, că n-o fi așa, n-am de unde să știu, întrucât nu-l cunosc pe acesta. Ceea ce cunosc, în schimb, e că cei de la PSD au învățat, se pare, un nou tip de ironie. Într-un mesaj postat de aceștia pe Facebook, îl ironizează pe ministrul de Finanțe, folosindu-i hashtag-ul „#româniitrebuiesăștie”.

Marcel Ciolacu, președintele interimar al #PSD: „În Marea Britanie, guvernul a adoptat urgent măsuri pentru protejarea celor care au rate. Băncile deja procesează zeci de mii de cereri ale celor care au aplicat. De asemenea, același guvern ia măsuri pentru toți cei care au fost disponibilizați pentru că au fost închise nenumărate afaceri.

În România, ce fac Orban și guvernul care a fost pus pentru a avea puteri depline și a conduce? Mai nimic. Au dat o ordonanță de urgență joi, care nici acum nu a fost publicată.

În acest timp, oamenii sunt îngrijorați de ratele care vin peste ei în condițiile în care mulți nu mai au salarii.

Săptămâna viitoare vom trece prin Parlament o lege care va oferi celor care au rate o amânare pâna la sfârșitul lui septembrie. Și fără să plătească dobânzi la dobânzi cum vrea #CituLucruriFantastice.”, se arată pe pagina PSD, cu preluare de la Ciolacu.

Citește și: USR și măsurile drastice: impozitarea pensiilor speciale

#News