Claudiu Năsui

Numele lui Claudiu Năsui în USR este și nu este unul cunoscut. Parlamentar din partea formațiunii, acesta și-a mai exprimat când și când opiniile, atunci când situația a cerut-o. Așa cum situația o cere, de altfel, și acum. Chiar dacă cu puțin timp în urmă, pe pagina de Facebook a partidului din care face parte apărea o declarație similară, iată că acesta vine cu câteva completări esențiale. Întrucât se pare că e ceva mai bun la matematică decât noi toți, Năsui a luat hârtiuța, pixulețul, și a început să adune și să scadă, ca la final să constate faptul că dacă pensiile speciale ar fi fost tăiate acum patru ani, noi am fi avut vreo 243 de spitale în plus.

Nu că n-aș empatiza cu ceea ce spune parlamentarul, însă sunt absolut sigură că acei bani n-ar fi ajuns oricum acolo unde și-ar fi dorit acesta să ajungă. Și nu trebuie să fiu parlamentar ca să știu asta!

Cum am fi putut avea 243 de spitale, dar noi avem pensionari speciali

„Tot despre pensii speciale şi priorităţi. Ştiţi cât a cheltuit statul român în ultimii 4 ani cu pensii speciale? 34.3 miliarde de lei. Cu banii pe pensii speciale în doar ultimii 4 ani de zile, puteam construi în România 243 de spitale noi nouţe, la standarde înalte. Cu cei îi va ajuta pensia în faţa virusului? Nu era mai bine chiar şi pentru ei să construim spitale în care să se trateze şi ei când va fi nevoie?”, a spus parlamentarul Claudiu Năsui.

Citește și: USR și măsurile drastice: impozitarea pensiilor speciale

#News