Înfrângerea de duminică, în fața lui Nicușor Dan, a întărit-o pe Gabriela Firea, care și-a propus să lupte în continuare pentru București, doar că din postura de parlamentar, aruncând și câteva săgeți spre noul primar, pe care îl acuză că a „chiulit din Consiliul General”.

„La București am dublat scorul politic. Nu am de ce să fac un pas în spate. Se va face o analiză pentru fiecare județ în parte și organizațiile își vor lua propriile decizii și în primul CPN PSD se va face o analiză și la nivel național. Nu vreau eu să spun cine să dea un pas în spate sau în față”, a spus Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD.

Luptă în continuare pentru Capitală

Fostul edil a precizat că își va continua lupta pentru capitală, dar dintr-o altă postură, cea de parlamentar.

 „Eu o să mă bat în continuare pentru București din postura de parlamentar. Voi fi un parlamentar activ, nu ca domnul Nicușor Dan, care așa cum a chiulit din Consiliul General, așa a chiulit și în mandatul de parlamentar. Avem câteva idei de legi cu care să mergem în Parlament. Faptul că unii dintre noi nu mai sunt primari nu înseamnă că nu ne vom implica. Dincontra ne vom implica mai mult”, a mai spus Firea, la ieșirea de la sediul partidului.

De altfel, chiar Marcel Ciolacu este cel care a luat în considerare o posibilă participare la alegerile parlamentare, idee pe care și-a exprimat-o încă de luni, într-o conferință de presă a PSD.

Citește și: Ciolacu vrea să îi propună Gabrielei Firea să candideze la parlamentare din partea PSD

#News