Trei persoane acuzate de furt în Germania, prinse în Bucureşti şi în Ilfov

Pe numele acestora au fost emise ordonanţe de reţinere pe o durată de 24 ore.

Doi bărbaţi şi o femeie acuzaţi de furt în Germania au fost prinşi în Bucureşti şi în Ilfov, fiind reţinuţi pentru 24 de ore. De asemenea, la o adresă din Sectorul 5, precum şi la o locaţie din judeţul Ilfov, au fost depistaţi doi bărbaţi, de 32 de ani, respectiv 39 de ani, împotriva cărora, la aceeaşi dată, autorităţile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare, potrivit digi24.ro.

 Persoanele vizate au fost audiate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, pe numele acestora fiind emise ordonanţe de reţinere pe o durată de 24 ore. Persoanele în cauză au fost încarcerate.

„Marţi, 27 iunie 2023, poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale au acţionat în vederea depistării a trei persoane, cercetate pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt, fapte comise pe teritoriul Germaniei. Astfel, în urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii Capitalei au depistat, la o adresă din municipiul Bucureşti, o femeie, în vârstă de 47 de ani, pe numele căreia, autorităţile judiciare din Germania au emis, la data de 7 iunie 2023, un mandat european de arestare”, anunţă Poliţia Capitalei. Complexul turistic din Cheile Grădiștei, amendat de DSP Brașov