Mai multe perechi de ghete ale fotbaliștilor italieni, furate din vestiarul Cluj Arena

Italienii au jucat la Campionatul European U21

Naționala de fotbal a Italiei, care a participat la Campionatul European de Fotbal U21, s-a ales cu echipamentul furat între meciurile desfășurate pe stadionul Cluj Arena de la Cluj-Napoca, potrivit g4media.ro.

Italienilor li s-au sustras 4 perechi de ghete din vestiarul repartizat din cadrul stadionului Cluj Arena, chiar în timpul meciurilor disputate la Cluj.

„La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători.Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.” au declarat reprezentanții IPJ Cluj. Italia a ratat calificarea în sferturile competiției, după ce în faza grupelor au reușit o singură victorie, terminând pe locul 3. Din grupa Italiei au mai făcut parte naționalele Under 21 ale Franței, Elveției și Norvegiei.

Undele gravitaţionale produse de găuri negre din Univers, detectate în premieră