Raluca Turcan

Dacă liberalii au șansa de a pierde următoarele alegeri locale, lucrul acesta va fi, fără niciun dubiu, cauzat de anumite personaje care vor reuși, încet-încet, să dinamiteze din interior partidul. Un astfel de exemplu este și Raluca Turcan, cea cooptată în PNL odată cu absorbția PDL-ului de acum câțiva ani. Cumva, oricât de pertinente ar fi ideile izvorâte din gura acesteia, Raluca Turcan nu reușește să fie credibilă. Și uite-așa, cu ajutorul acesteia, PNL-ul cade în capcana autosabotajului.

Astfel, într-o nouă încercare de a fi un soi de Rareș Bogdan cu numărul doi, Turcan ne vorbește despre cum PNL-ul are de gând să apere cota unică de impozitare, subliniind faptul că aceasta este menită să „sprijine interesele angajaților productivi”.

„PNL va apăra cu toată forța cota unică de impozitare! Cota unică valorizează munca și sprijină interesele angajaților productivi — cine câștigă mai mult plătește deja la stat mai mult. Din când în când, PSD se mai gândește cum să-i pedepsească și să-i taxeze suplimentar pe românii care muncesc. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, alături de PSD 2 și PSD 3, vrea impozitarea progresivă a veniturilor românilor”, a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Raluca Turcan, despre PSD: „partidul care inventează taxe și impozite”.

„Se confirmă din nou că PSD este partidul care inventează taxe şi impozite şi care îi pedepseşte pe cei care muncesc și care aduc plus-valoare în economie. Dar PSD şi sateliţii nu au cum să înțeleagă: sunt praf economic și toate acțiunile lor din timpul guvernării dovedesc acest lucru”, a mai spus Turcan.

Citește și: Ciolacu vede un raport de invers-proporționalitate între starea de alertă și alegerile locale

#News