David Popovici a decis la ce facultate se va înscrie

David Popovici a dezvăluit că a luat BAC-ul cu media 8.65., precizând că va urma în continuare cursurile Facultății de Psihologie.

David Popovici, campion european și mondial de natație, a susținut examenul de Bacalaureat în orașul Vălenii de Munte, la Colegiul Național ”Nicolae Iorga”. Sportivul a luat parte la sesiunea specială a examenului, denumită și ”BAC-ul olimpicilor”, la care participă sportivii de performanță care fac parte din loturile naționale sau olimpice, potrivit ziare.com.

David Popovici a dezvăluit că a luat BAC-ul cu media 8.65., precizând că va urma în continuare cursurile Facultății de Psihologie.

David Popovici a ales deocamdată să rămână în România. ”Vreau să mă duc la facultatea de psihologie de la Universitatea București, pentru că și mama a terminat psihologia și cred că de la ea am această înclinație. Vreau să aflu cât mai mult despre ce e în capul meu, ce proces se întâmplă în creierul fiecărei persoane. Vreau să învăț cât mai mult despre asta, despre comportamentul uman. Mi-am ales a treia materie la BAC sociologia pentru că m-au atras pur și simplu subiectele, m-au atras temele care se puneau în discuție, exercițiile și mi-am dat seama că asta mă pasionează și asta aș vrea să fac și pe viitor, ceva care să aibă legătură cu psihologia, sociologia, pedagogia, aceste domenii mai mult umane, pentru că nu am fost niciodată destinat profilului real și materiilor exacte. Și mi-ar plăcea să învăț cât mai mult despre oameni, pentru că oamenii sunt frumoși”, a spus Popovici.

Cod galben de vijelii și furtuni pentru 16 județe