Victor Ponta face cam ceea ce face și Călin Popescu Tăriceanu, astfel că, pe sistemul „laudă-mă gură” și profitând de un sondaj recent al celor de la IMAS, care a stabilit că PRO România ar fi crescut în sondaje (11,2%), acesta s-a umplut de sine și a și postat pe Facebook în felul următor:

”ProRomania a reusit in aceasta perioada sa fie vocea consecventa si curajoasa a “oamenilor liberi” – a Opozitiei fata de greselile Presedintelui Iohannis si de abuzurile, prostiile si coruptia Guvernului PNL Orban !

Suntem insa foarte constient ca nu este deloc suficient! Acum este important sa prezentam solutii concrete si eficiente pentru combaterea efectelor Crizei Economice – pentru sprijinirea romanilor si a firmelor romanesti – pentru evitarea tragediei din 2010 si pentru repornirea economie – pentru o politica de echitate sociala ! Doar asa vom trece de la “vocea Opozitiei” la “alternativa adevarata” !

Suntem ProRomania – si tinem doar cu Romania!”, scrie liderul PRO România.

Din care noi înțelegem că Ponta a înțeles că noi am înțeles. Ce a înțeles Ponta că am înțeles noi? Că PRO România are soluții viabile și că în tot acest timp, n-a dormit – ba din contră! Așadar, de-acum nu-l mai oprește nimeni pe aceta să viseze direct la prezidențiale, așa cum vă povesteam și dimineață. Acum că Iohannis nu va mai reprezenta un dușman, întrucât nu mai are dreptul să candideze, singurul dușman al lui Victor Ponta va rămâne, din păcate, Victor Ponta.

Citește și: 2024, anul în care Ponta îl va învinge pe Iohannis la prezidențiale

#News