Lia Olguța Vasilescu

Poate vă întrebați de ce am asociat numele Liei Olguța Vasilescu cu „nănuța”. Caz în care nu vă amintiți, pe vremea când șef peste moșie era încă Liviu Dragnea, Olguța Vasilescu îi promitea acestuia c-o să-l nășească atunci când se va căsători cu Irinuca lui. Între timp, aceasta pare să se fi răzgândit. De unde rezultă că Olguța nu mai vrea să fie nănuța lui Dragnea. De altfel, faptul că alege acum să-l susțină pe Marcel Ciolacu la șefia partidului, întărește cu atât mai mult afirmația. După cum bine știm, Marcel Ciolacu este aprig contestat de către vechii supuși ai vechiului regim.

Olguța îl susține pe Ciolacu

„Sigur, colegii noştri vor vot ca eu să fac parte din această echipă. Din punctul meu de vedere, am o colaborare foarte bună cu Marcel Ciolacu şi Doljul îl va susţine pentru această funcţie”, a afirmat Lia Olguța Vasilescu.

Cu toate că data congresului PSD, prin care s-ar supune la vot variantele pentru noul președinte al PSD, nu se știe, purtătorul de cuvânt al partidului social democrat a declarat că:

„Colegii au fost de acord că o dată cât mai apropiată de timp este de dorit. Aşteptăm să se termine starea de alertă şi, în funcţie de ceea ce se va întâmpla, vom decide când şi cum vom ţine acest congres.”

Citește și: Ponta își laudă odorul: PRO România a păpat tot și a crescut mare

#News