Foto: Facebook/Construcții Erbașu
Foto: Facebook/Construcții Erbașu

Astăzi, 29 aprilie, reprezentanții societății Construcții Erbașu au transmis că lucrările la noul Centru de Patologie Neurovasculară și Neurochirurgie din Cluj-Napoca sunt în plină desfășurare, iar proiectul de investiții este realizat prin Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca cu sprijinul Consiliul Județean Cluj și al Ministerului Sănătăţii din România.

Societatea Erbașu: ”Suntem încântați să vă prezentăm evoluția lucrărilor de pe șantierul viitorului Centru de Patologie Neurovasculară și Neurochirurgie din Cluj-Napoca”

Până în prezent, la nivelul noului corp, am realizat în totalitate partea de infrastructură și suprastructură, lucrările ajungând în momentul de față, la stadiul de închidere a terasei. La nivelul acoperișului, lucrările de hidroizolație sunt realizate în proporție de 90%, iar în prezent se montează pavajul. Spațiul tehnic prevăzut pe acoperiș, construit din structură metalică, este complet, și au fost montate de asemenea unitățile de tratare a aerului (CTA). În interiorul clădirii, am realizat compartimentările pereților din gips carton pe fiecare etaj, în paralel cu instalarea sistemelor interioare specifice fiecărui domeniu”, se arată în comunicatul publicat pe contul de Facebook al societății Erbașu.

În egală măsură, reprezentanții companiei au transmis că, în corpul existent, pereții de compartimentare din gips carton au fost realizați, șapele au fost turnate pe toate etajele, și s-au inițiat lucrările de instalații pentru încălzire.

De asemenea, lucrările la închiderea fațadei cu HPL, o fațadă de tip ventilat, au ajuns în acest moment la un stadiu de execuție de 40%.

Lucrările la noul terminal de 31.715 mp al Aeroportului Internațional Craiova progresează conform planului

În data de 10 aprilie, societatea Erbașu a venit cu noi informații referitoare la lucrările desfășurate la executarea Aeroportului Internațional Craiova.

În exterior, eforturile noastre sunt concentrate pe finalizarea lucrărilor la fațadă, adăugând o notă estetică și funcțională esențială întregii structuri. În paralel, interiorul este într-o continuă transformare, cu lucrări de compartimentare ce definesc spațiile și lucrări complexe la nivelul instalațiilor care vor asigura funcționalitatea și siguranța terminalului. De asemenea, ne apropiem de finalizarea învelitorii, un pas crucial pentru protecția și durabilitatea clădirii. În plus, montarea confecției metalice în axele 10 și 34 progresează, asigurând suportul structural și arhitectural necesar pentru întregul edificiu”, au punctat reprezentanții companiei.

Construcții Erbașu: ”Fiecare zi de muncă ne apropie tot mai mult de momentul în care Aeroportul Internațional Craiova își va deschide porțile către o nouă eră de călătorii aeriene, redefinind standardele de confort și siguranță pentru toți pasagerii”

Lucrarea este executată în echipă cu partenerii constructori Grup Primacons și Váhostav SK.

În egală măsură, lucrarea este realizată printr-un proiect cu finanțare europeană implementat de Aeroportul Internațional Craiova, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj și al Ministerului Transporturilor.

Societatea Erbașu demarează un nou proiect dedicat infrastructurii educaționale din România: Reabilitare și extindere Campus Scolar al Liceului Mihail Kogălniceanu din Snagov

În data de 8 aprilie, membrii societății de construcții au precizat că acest nou proiect are în vedere consolidarea clădirilor existente ale internatului, cu o capacitate actuală de 25 de camere, a sălii multifuncționale, precum și extinderea construcțiilor existente.

La finalizarea lucrărilor, internatul va dispune de 50 de camere (fiecare cu baie proprie), o sală de mese, o sală de lectură și cabinete medicale modernizate.

Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții, are ca beneficiar final Consiliul Local Snagov și va fi realizat de echipa noastră împreună cu Cros Construct, Selfconsulting, Professional Tech Construct Design și Dot Architecture and Engineering”, se arată în comunicatul publicat pe contul de Facebook al societății Construcții Erbașu.