Deputatul Vlad Popescu Piedone, mesaj cu ocazia zilei de 1 Decembrie: La mulți ani, tată!La mulți ani, dragi români!La mulți ani, sfântă Românie!

Vlad Popescu Piedone se întâlnește cu oamenii și îi ajută cum poate, cu ce poate.

Deputatul Vlad Popescu Piedone a transmis, cu ocazia zilei de 1 decembrie, o urare de ” La mulți ani ” tuturor românilor dar și tatălui lui, Cristian Popescu Piedone. Primul mesaj a fost adresat tatălui lui, deputatul afirmând că vine primul decembrie cu el departe de casă.

Vlad Popescu Piedone: Începe prima iarna fără tine lângă noi. Și golul de la masă e mare, tată

„Începe prima iarnă fără tine lângă noi. Și golul de la masă e mare, tată… Nu mai e gust în bucate și nimic nu mai este la fel. Și frigul e altfel. Și colindul e trist… Știu, tată”, este mesajul transmis de Vlad Popescu Piedone, pe pagina de Facebook. Deputatul spune că încearcă să le facă pe toate., așa cum i-ar plăcea tatălui lui. Vlad Popescu Piedone încearcă să fie și stâlp și filantrop și creier și povață, încercând să protejeze comunitatea, așa cum i-a lăsat cuvânt, tatăl lui.

Vlad Popescu Piedone se întâlnește cu oamenii și îi ajută cum poate, cu ce poate

” Știi, tată, trec deseori pe drumurile bătătorite de tine… Și oamenii mă îmbrățișează și mă întreabă cum îți este sănătatea. Mă întreabă oamenii de tine, tată. Vor să știe cum eșți, dacă te-ai mai obișnuit cu povara… Vor să știi că le e dor! Vor să știi că te iubesc ca înainte de năpasta”, este mesajul lui Vlad Popescu Piedone. Deputatul a purtat tricolorul prin sector, așa cum i-ar fi plăcut tatălui să facă în zi mare. El și-a amintit cât de fericit a fost Cristian Popescu Piedone, că a putut să îl poate și-n pandemie, fiind atât de mândru că restricțiile toate n-au reușit să țînă drapelul departe de oameni, de stradă, de țară.

„Îți mulțumesc, tată! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, prea bunul, că-mi eșți tată! Te iubesc!Te iubesc pentru ce sunt! Te iubesc pentru că m-ai învățat să iubesc România! Lupta continuă, tată! N-ai grijă! Sunt mândru să-ți duc drapelul mai departe! Vorba ta: – Uniți le vom rezolva pe toate!La mulți ani, tată!La mulți ani, dragi români!La mulți ani, sfântă Românie! Al vostru fiu, Vlad Popescu Piedone”, a încheiat Vlad Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone a anunțat candidatura fiului său, Vlad Popescu Piedone, la Primăria Sectorului 5