Vlad Popescu Piedone
Vlad Popescu Piedone- pag de FB

 Deputatul Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, va candida la Primăria Sectorului 5, din partea PPUSL.

 Cristian Popescu Piedone, mesaj emoționant legat de candidatura fiului său

Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook de către fostul primar al sectorului, Cristian Popescu Piedone., care a declarat că Vlad Popescu Piedone va duce mai departe proiectele sale, cu fruntea sus.Vlad Popescu Piedone a postat un filmuleț pe pagina sa de socializare, în care anunță candidatura sa la Primăria sectorului 5 din partea PPUSL, transmițând cu această ocazie un mesaj atât tatălui lui, membrilor de partid, dar și locuitorlor din acest sector.

Vlad Popescu Piedone: Voi continua proiectele tatălui meu

Vlad Popescu Piedone a postat un filmuleț pe pagina sa de socializare, în care anunță candidatura sa la Primăria sectorului 5 din partea PPUSL, transmițând cu această ocazie un mesaj atât tatălui lui, membrilor de partid, dar și locuitorlor din acest sector.

„Tată, știu că te uiți acum la mine, și îți promit că lupta continuă. Vă mulțumesc că sunteți în număr de mare, atît de mulți alături de mine. Noi suntem oameni cu demnitate, onoare și curaj. Organizația PPUSL este una unită cu oameni munctori și implicați. În acești doi ani au fost finalizate multe proiecte începute de 30 de ani în Sectorul 5. Astfel, au fost amenajete parcări și locuri de joacă pentru copii, au fost reabilitate școli. Noi suntem dovada faptului că prin muncă poți schimba vieți și dacă vrei se poate. Am să ascult, la fel ca tatăl meu, nevolile semenilor mei. L-am avut ca mentor pe cel mai bun primar din România, Cristian Popescu Piedone și vom continua să demonstrăm că imposbilul poate deveni posibil”, a fost mesajul transmis în conferință de presă de către Vlad Popescu Piedone.

Deputatul Vlad Popescu Piedone, preocupat la debutul sesiunii parlamentare de problemele importante ale românilor: Sunt pregătit pentru această toamnă de foc