George Clooney
George Clooney.Sursa foto: Wikipedia

George Clooney, în vârstă de 61 de ani, a dorit să marcheze într-un mod inedit împlinirea a opt ani de căsătorie. Actorul american și-a invitat soția să ia masa în oraș, transmițându-i un mesaj emoționant. 

„Opt ani! Și au spus că nu va dura. Totul despre soția mea magică, așa cum cred că toată lumea a ajuns să își dea seama de asta după ce au văzut-o, au auzit-o și au realizat ceea ce ea reprezintă!”, a spus actorul.

George Clooney s-a căsătorit cu avocata britanică Amal Alamuddin pe 27 septembrie 2014, după câteva luni de relație

Amal Alammudin, în vârstă de 44 de ani, are origini libaneze, fiind o avocată specializată pe drepturile omului. Amal a reprezentat în trecut și guvernul Greciei în disputa cu Muzeul Britanic, care găzduiește o serie de sculpturi clasice grecești. Amal Alamuddin, specializată în drepturile omului, i-a avut printre clienţi pe fondatorul Wikileaks, Julian Assange, şi pe fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko. George Clooney și Amal au gemeni, pe Ella și Alexander, născuți în 2017.

Clooney a mai fost căsătorit o dată (1989-1993) cu actrița Talia Balsam, acum în vârstă de 63 de ani, și a mai avut relații cu actrițe precum Frances Fischer, Cameron Diaz, Renée Zellweger.

George Clooney, unul dintre cei mai faimoşi burlaci din lume, s-a însurat cu avocata britanică Amal Alamuddin, într-o ceremonie organizată la Veneţia

Actorul, la vârsta de 53 de ani, a decis să o ia de nevastă pe Amal Alamuddin, în vârstă de 36 de ani. Căsătoria a avut loc la Hotelul Aman din apropierea faimosului Canal Grande. Zeci de vedete au fost prezente pe canalele Veneției, la nunta actorului american,  printre care top modelul Cindy Crawford şi soţul ei, Rande Gerber, actorul Matt Damon şi soţia lui, Luciana Barroso, actorul Bill Murray, vocalistul trupei U2, Bono, actriţa Ellen Barkin.

George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din „Syriana”, şi un altul pentru cel mai bun film, ca producător al peliculei „Argo”.

Polonia a inaugurat gazoductul Baltic Pipe, care face legătura cu Norvegiaa