Adolescent omorât în bătaie pe o stradă din Tulcea

Băiatul fost bătut cu cruzime de doi bărbați.

Politist frontiera
Politist frontiera sursa foto SNPPC

Un adolescent de 17 ani din Tulcea a murit după ce a fost bătut cu cruzime, în plină stradă, de doi bărbați. Băiatul era cu mai mulți prieteni în acea seară, când au fost acostați de un alt grup format din trei persoane, potrivit observator.news.ro.

La un moment dat, fără vreun motiv anume, unul din agresori, în vârstă de 35 de ani, l-a lovit pe tânărul de 17 ani.

Băiatul a fost bătut cu pumnii și picioare până când a cazut la pământ. Când a reușit să se ridice a încercat să fugă de agresori, dar un alt bărbat, în vârstă de 32 de ani, l-a prins și la imobilizat. L-a lovit de două ori cu pumnul în față, apoi băiatul a picat inconștient la pământ. Când autoritățile au ajuns la fața locului, au încercat să-l resusciteze pe băiat însă, după o oră, a fost declarat mort. “Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că de grupul format din cinci tineri, din care făcea parte şi victima F.R.I., s-a apropiat un alt grup de trei persoane cu un comportament agresiv.

Fără un motiv anume, unul dintre cei trei, respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I. multiple lovituri, cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele în zona abdomenului.

Când F.R.I. a reuşit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P. în vârstă de 32 de ani. Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără cunoştinţă la pământ”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea. Cei doi bărbați, de 35 și 32 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Mai mult de jumătate dintre români folosesc softuri fără licență