Marei Bănică îi e frică! Jurnalista e însărcinată și ar putea fi și infectată cu Covid

„La acea vreme, pe când eu mă chinuiam să rămân însărcinată, nu era clară situația cu vaccinul. Cu trei luni înainte de a rămâne, medicii nu știau cum este cu vaccinul, mi s-a recomandat să nu îl fac”

Mara Bănică / Foto: preluare Playtech.ro

Incisiva jurnalistă Mara Bănică are o frică! În cazul în care vă întrebați ce anume ar putea să o sperie, vreodată, pe această lume, pe femeia fantastică a Acces Direct-ului, știm noi răspunsul: Covid-ul!

Și cum Mara este însărcinată în acest moment, o eventuală infectare cu virusul ar putea să îi dea planurile peste cap, de vreme ce pot apărea complicații. Vorbim despre o sarcină pe care aceasta și-a dorit-o foarte mult, după cum veți putea citi în cele ce urmează.

Marei Bănică îi e frică! Jurnalista e însărcinată și ar putea fi infectată
Mara Bănnică și Dima / Foto: preluare Cancan.ro

Ce-i drept, încă nu se știe sigur dacă aceasta este, sau nu, infectată, însă cum unul dintre copiii acesteia a intrat în contact direct cu un alt copil infectat, șansele sunt destul de mari, astfel că frica acesteia devine justificată. „Mă testez zi de zi și eu, și Dima. Nu am niciun fel de simptome, sper să rămână așa, dar am avut un atac de panică. Mă tem foarte tare de boală și din cauza sarcinii, e și normal. Mi-e frică să nu se întâmple ceva, mai ales că este un copil foarte dorit”, a spus Mara Bănică, citată de Wowbiz.ro.

Mara Bănică nu s-a vaccinat încă

Cu toate că nu se declară împotriva vaccinului, acesta nu a apucat încă să se vaccineze, întrucât și-a dorit să rămână însărcinată și nu a vrut să pericliteze în niciun fel șansa aceasta. „La acea vreme, pe când eu mă chinuiam să rămân însărcinată, nu era clară situația cu vaccinul. Cu trei luni înainte de a rămâne, medicii nu știau cum este cu vaccinul, mi s-a recomandat să nu îl fac. După ce am rămas însărcinată, nu era clar dacă e bine să te vaccinezi, așa că nu l-am mai făcut. Acum, văd eu, zic medicii că e ok, dar nu pot să risc”, a mai spus jurnalista Mara Bănică, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Bianca Brad, diagnosticarea cu cancer mamar și viața de după