Victor Ponta

Dacă este să-l întrebi pe Victor Ponta ce părere are despre moțiunea de cenzură inițiată de către social democrați, îți va spune fără nicio remușcare că are „o părere bună”. De altfel, Ponta așteaptă de multă vreme detronarea lui Ludovic Orban de la Palatul Victoria, om politic pe care a declarat în repetate rânduri că nu-l agreează, conflictele fiind unele vechi și de factură personală.

Citește și: Râcă veche între Ponta și Ludovic Orban

Astfel, bucuros că cineva pune, în sfârșit, punctul pe i și degetul pe moțiune, Victor Ponta afirmă că aceasta ar avea toate șansele să treacă dacă unii membri PSD ar înceta să le mai furnizeze liberalilor parlamentari și dacă UDMR-ul s-ar hotărî de partea cui alege să fie.

Victor Ponta: „Parlamentarii PRO Romania vor vota la vedere PENTRU demiterea Guvernului Orban”

„Luni ar fi foarte bine sa dam jos acest Guvern ticalos – care se ocupa doar de Alegeri, afaceri cu bani publici si clientela politica a PNL / si, cu sprijinul Dlui Iohannis, sa punem un guvern competent , care sa se ocupe imediat de :

1. Gestionarea Pandemiei

2. Deschiderea scolilor si universitatilor

3. Salvarea firmelor romanesti!

O sa reusim acest lucru ? Posibil – daca :

1. “Conservele” si vanzatorii securisti din PSD nu mai trimit parlamentarii la Orban ( vezi cazul deputatei de Braila )

2. Daca Dl Iohannis le readuce aminte celor de la UDMR ca vor sa fure Ardealul impreuna cu PSD

3. Daca USR are curaj sa revina la o “politica noua si curata” pe care au abandonat-o de dragul lui Orban si al PNL

Ca orice prostituata la apus de cariera Basescu si PMP ul lui ajuta PSD la Primaria Capitalei si PNL la Guvern – orice client e bun pentru ei cat timp plateste!

Parlamentarii PRO Romania vor vota la vedere PENTRU demiterea Guvernului Orban / am fost singurii care am votat IMPOTRIVA investirii acestuia si singurii care am facut pana acum OPOZITIE! Ir curajul si consecventa dau intotdeauna roade bune!

Suntem PRO Romania – si tinem doar cu Romania!”, a mai scris Victor Ponta.

Citește și: Cristoiu crede că lui Ciolacu i se pregătește ceva

#News