Recunosc că nu mă gândeam că am să trăiesc să văd ziua în care PSD-ista convinsă, Lia Olguța Vasilescu îi ia partea ministrului de Finanțe, Florin Cîțu. Iar „de vină” pentru acest lucru este Traian Băsescu, cu tot cu declarația lui controversată despre care vă povesteam dimineață – da, cea cu pensiile mărite de „criminalul” Cîțu. De asemenea, recunosc și că nu mă gândeam vreodată că am să ajung să fiu de acord cu Lia Olguța Vasilescu. Însă iată că azi marcăm împreună o premieră națională, pentru fiecare în parte.

De altfel, populiști cum îi știm, pesediștii au susținut mereu mărirea pensiilor. Ciudat este faptul că aceștia o susțin și acum, de vreme ce nu ei sunt eroii. Și știm cât de mult le place celor din PSD să fie eroi! Din nou, minune! O fi și asta o altă strategie electorală, cine știe! Cert este că astăzi, Lia Olguța Vasilescu pune punctul pe i și n-avem cum să-i răpim această realizare.

Lia Olguța Vasilescu, despre Băsescu care „minte în ultimul hal”

”Dacă Cîțu a împrumutat 3,2 miliarde de euro ca să îi dea la pensii și la alocații, e un criminal! Omul se duce cu ei la alimentară, banii se duc.”, a spus Traian Băsescu.
L-ati votat de doua ori sa va fie presedinte si el spune ca e un act criminal ca sa primesti o pensie mai mare, ca te duci cu ea la alimentara!
Iar a aparut la tv sa minta in ultimul hal. Am auzit ca cioclul propus director de spital pe la Neamt era din PMP, bonus pentru sustinerea PNL in parlament!Mi se pare adecvat!”, scrie Lia Olguța Vasilescu.

Citește și: Băsescu consideră că mărirea pensiilor e crimă

#News