Viorica Dăncilă - foto Iulia Kelt

Din când în când, Viorica Vasilica Dăncilă își mai amintește de fostul său șef. Uneori cu nostalgie, alteori cu regrete profunde. În scurtele momente în care sindromul Stockholm uită se manifeste, Dăncilă devine chiar furioasă și-ncepe să se autoflageleze la gândul că atâta amar de vreme a suportat să fie bătaia de joc a lui Dragnea. După care, fata bună cum o știm, iartă din nou și-i caută acestuia scuze, pe sistemul „m-a bătut, dar m-a și iubit”. Cam ca în orice relație între un abuzator și-un abuzat. Psihologii ar putea s-o explice mult mai bine ca mine.

La un an de la încarcerarea lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă ne povestește cum e viața ei post-partum

„Nu am vorbit cu Liviu Dragnea din seara alegerilor europarlamentare. Trebuie să ne asumăm conducerea fiecărui lider al partidului, să ne asumăm din greşelile pe care le-am făcut şi să mergem mai departe fără a repeta acele greşeli.

Au fost momente când am avut divergenţe, dar am mers pe linia respectării programului de guvernare.

A fost un lider puternic, un om care avea experienţă de conducere şi administraţie, dar a făcut greşeli de comunicare şi abordare a anumitor subiecte. Aici aş face o singură referire: a adus în prim plan subiectul justiţiei şi nu a lăsat să iasă în prim plan şi alte subiecte legate de programul de guvernare”, scrie România Tv.

Citește și: Dragnea, campion absolut la încercări eșuate

#News