Madonna a făcut un anunț șocant!

Ea a decis să se despartă de dansatorul Ahlamalik Williams.

Celebra cântăreață Madonna (63 de ani) a decis să se despartă de dansatorul Ahlamalik Williams, cu care a avut o relație în ultimii trei ani. Regina muzicii pop a decis să pună punct legăturii sentimentale cu tânărul Ahlamalik , în vârstă de 28 de ani, fără să ofere prea multe detalii.

„Karma spune: când cineva nu e potrivit pentru tine…Dumnezeu îl va folosi pentru a te răni până când vei deveni suficient de puternic pentru a-l lăsa să plece”, este mesajul postat de Madonna pe contul de Instagram.

Potrivit unor surse apropiate vedetei, despărțirea a fost una amiabilă. Madonna are un program foarte aglomerat, ea lucrează la un film biografic, face muzică nouă și are grijă de familie.

” În ultima vreme, lucrurile au fost așa și așa cu Ahlamalik. E multă iubire acolo, dar momentan au decis să o ia pe drumuri separate. Încă se înțeleg foarte bine și nu sunt animozități între ei. Fiecare lucrează la alte lucruri și le este greu să mențină o relație romantică” a transmis sursa respectivă. Madonna și Ahlamalik s-au cunoscut în 2015, când el a fost selectat ca dansator al divei. Cei doi au început o relație abia în 2019, artista fiind cu doi ani mai mare decât tatăl lui Ahlamalik.

Chiar dacă are 63 de ani, Madonna nu renunță la ținutele nonconformiste

Fiecare apariție pe scenă ori pe covorul roșu este intens comentată de fani. Cea mai recentă apariție a artistei a fost la lansarea documentarului ei Madame X,  unde artista a îmbrăcat una dintre ținutele ei extravagante și a interpretat câteva dintre cele mai cunoscute piese ale sale. Lipsită de inhibiții, Madonna și-a etalat silueta de tinerică într-o rochie neagră, cu o crăpătură adâncă pe picior, pe care a accesorizat-o cu dresuri plasă, o pălărie neagră din piele, în stil militar și bijuterii masive la gât. De asemenea, cântăreața a impresionat și cu o schimbare de look, lăsând la iveala un breton drept care i s-a potrivit de minune cu pletele lungi, vopsite într-o nuanță de blond platinat.

Incălzirea globală va duce la dispariția mai multor specii de cactuși