Conducerea PSD se va reuni în cursul zilei de astăzi pentru a lua o serie de decizii. Ordinea de zi va cuprinde planuri și măsuri pentru depășirea crizei economice în care ne aflăm din pricina pandemiei de SARS-COV 2.

Potrivit Agerpres, cei de la PSD se vor aduna astăzi, după orele 11:00, la sediul central din București pentru a trage concluzia perioadei în care ne aflăm. Potrivit unor surse din cadrul partidului, social democrații au de gând să dezbată proiectele de lege propuse de aceștia în perioada crizei, cât și conflictul ce a inclus CCR și PNL. De asemenea, evoluția politică a perioadei este un motiv important al discuției de astăzi. Nu de alta, însă în ultima perioadă, cei de la PNL împreună cu cei de la PSD s-au aflat într-o disonanță totală. Nu e lucru nou, de altfel, întrucât cele două partide s-au aflat mereu în contradictoriu – mai puțin atunci când formau alianța USL, ce-i drept.

Va depune PSD moțiune de cenzură împotriva lui Cîțu?

Se pare că da, le-a trecut și așa ceva prin cap. Nemulțumiți de activitatea ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, aceștia parcă l-ar cadorisi cu o moțiune de cenzură. În plus, umblă o vorbă prin sat cum că n-ar fi singurul ministru vizat. Când? Nu se știe! Probabil că vom afla după ce această ședință se va încheia.

Citește și: Ponta îi trece în revistă pe miniștrii lui Orban

#News