Victor Ponta

Victor Ponta ne uimește încă odată, realizând un scurt sumar al guvernului Orban, pe al cărui șef știm deja că nu-l suportă – nu e o noutate sau vreo supriză. Astfel, acesta analizează activitatea miniștrilor Nelu Tătaru, Florin Cîțu și Marcel Vela. Poate că ar trebui să-și updateze lista și cu Monica Anisie, acum că tot avem parte de declarații noi.

„Acum Ministrul Sanatatii ne spune ca “scolile din Franta s-au redeschis” – ceea ce NU este adevarat!

Tot Ministrul Sanatatii Tataru a spus ca “ a luat in considerare ca persoanele peste 65 de ani sa fie izolate” – dupa care a dat vina pe Prof. Streinu Cercel si l-a dat afara din functie!

Acesta este coleg de Guvern cu Ministrul de Finante Florin Citu care a spus in urma cu 8 zile ca “Opozitia a atacat siteul IMM Invest” si o sa arate el vinovatii – normal ca a mintit!

Iar Florin Citu este coleg de Guvern cu Ministrul de Intern Marcel Vela care a spus ca a pus politistii sa duca lumina de Paste pentru ca are “informatii ca Primarii PSD vor sa duca oamenii la Biserica de Inviere” – inca o mare minciuna!

Toti sunt din Echipa lui Lucovid Orban – care ne minte in fata spunand ca nu se exporta lemn din Romania- ba chiar ae importa lemn taiat in Germania si Austria – nici nu poti sa te amuzi de asa o gogomanie!

Guvernul PNL s-a obisnuit sa traiasca doar in Propaganda si Minciuna – pana cand???”, scrie Victor Ponta.

Citește și: Klaus Iohannis și o decizie sănătoasă: școlile rămân închise

#News