Româncă din Spania, înșelată de ”Brad Pitt”

Femeia a fost convinsă de cel care a contactat-o să vireze 300 de euro de pe card și încă 1.000 de euro prin transfer

Brad Pitt
Brad Pitt sursa foto wikipedia

O româncă stabilită de 12 ani în Spania a căzut victimă unei escrocherii cibernetice, după ce a fost contactată de o persoană care s-a dat drept Brad Pitt. Elena Cornea a povestit că, deși i s-a părut bizar că celebrul star de la Hollywood apelează la ea, a fost sigură ulterior că nu este victima unei farse, potrivit ziare.com.

Elena Cornea spune că Brad Pitt a contactat-o în toamna anului trecut pe TikTok.

El i-a oferit un „card de membru VIP”, care i-ar fi asigurat acces la evenimente, întâlniri cu vedete și premii în bani. „M-am abonat cu datele mele și a început să-mi trimită mesaje pe WhatsApp. Mi-a dovedit că este el cu permisul de conducere pe care era fotografia lui. Am rămas fără cuvinte”, a spus ea.

Femeia a fost convinsă să vireze 300 de euro de pe card și încă 1.000 de euro prin transfer. Dar ea se simte expusă pentru că a furnizat toate datele ei, inclusiv un cod numeric personal pe care în primesc străinii în Spania, și adresa de acasă. În timp ce Garda Civilă investighează cazul, Elena vrea să avertizeze alte persoane despre escrocherie, pentru a împiedica alte femei să cadă în amăgiri similare.

”A vizitat România în 2000 și l-am văzut la vreo 50 de metri distanță. Mi-a plăcut foarte mult în serialul ‘Dallas’, care a intrat în țara mea în ’87 sau ’88, la sfârșitul dictaturii lui Ceaușescu. Îl prețuiesc foarte mult ca actor. Mi-a plăcut în „Troia”” spune românca într-un interviu pentru presa spaniola.

Șoferii băuți sau drogați din Bihor vor sta în arest