Klaus Werner Iohannis

Transferuri cu cântec în Giurgiu. ALDE devine PNL

Tocmai când credeam că nimic interesant nu se mai întâmplă, iată că face Toma Petcu un anunț important. ALDE nu e „moartă”, ALDE se transformă… în PNL. Cum lângă Călin Popescu Tăriceanu pare să nu-și mai dorească nimeni să rămână, iată că întreaga echipă de la Giurgiu a decis că-i cazul să se îmbrace cu altfel de tricouri la următoarele alegeri locale.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, într-o relație politică cu el însuși

„În seară zilei de 26 februarie 2020 a fost convocată Delegația Permanentă Teritorială ALDE , la care au fost invitați și o serie de membri importanți ai partidului. Un număr de 120 de membri s-au întrunit, astfel, pentru a stabili viitorul politic al acestei organizații. După o prezentare a situaţiei politice la zi, s-a dat cuvântul delegaţilor, care au conchis că rămânerea în acest partid, în condiţiile actuale, înseamnă de fapt blocarea aspiraţiilor comunităţilor giurgiuvene”, a transmis Toma Petcu, despre celebrele transferuri.

Echipa unită, nu se dezbină cu una, cu două

„Majoritatea vorbitorilor a subliniat ideea că echipa să rămână unită, să continue împreună şi să-şi păstreze verticalitatea în orice formă de negociere. Toți vorbitorii au solicitat preşedintelui Toma Petcu să continue discuţiile cu PNL, mai ales că cei mai mulţi dintre cei prezenţi în sală sunt foşti membri ai acestui partid istoric şi l-au felicitat pe domnul deputat Toma Petcu pentru formulă politică aleasă”, a mai anunțat deputatul.

„Asigurându-l pe preşedinte că vor fi alături de el în orice întrepride acesta, membrii Delegației l-au felicitat pentru pragmatism, pentru muncă depusă, pentru alegerea făcută şi i-au cerut să continue demersurile începute şi să lupte pentru a câştiga împreună alegerile viitoare. (…) În finalul întâlnirii s-a supus la vot propunerea de trecere a întregii Filiale Teritoriale ALDE la organizația PNL Giurgiu, propunerea fiind aprobată cu unanimitatea voturilor membrilor Delegației Permanente Teritoriale”, conchide Toma Petcu.

Citește și: Toți în toate direcțiile. Andrei Gerea se bagă în RE:START

#News