florin citu

Ludovic Orban îl crede pe Cîțu înlocuitorul perfect

De ce să nu fim sinceri, Florin Cîțu e un om învățat, un om cu experiență vastă în domeniu. Dacă mulți dintre ceilalți politicieni și-au terminat facultățile pe la Spiru Haret, nu e cazul lui Cîțu, care are ceva diplome prin Statele Unite și un palmares impresionant de locuri de muncă în domeniu. Aproape că ne pare rău de faptul că PNL-ul a ales să-l sacrifice, doar pentru că-i antipatizat de către Parlament.

Așadar, Ludovic Orban alege să-i țină partea acestuia, considerându-l cel mai bun substitut al său. Nu de alta, dar echipa e cam aceeași, programul de guvernare și el tot pe-acolo, așadar, cu toate că s-a schimbat numele premierului, lucrurile merg într-o oarecare linie dreaptă, spre anticipate.

Citește și: Firea, cel mai tare banc despre Cîțu, după ce Iohannis l-a propus premier

Același guvern, cu mici schimbări

„Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu”, a spus Ludovic Orban.

„L-am susținut în desemnare și este ministru de Finanțe. Într-un guvern, premierul depinde în cea mai mare măsură de ministrul Finanţelor. A demonstrat în cariera anterioară, cât și în ceea ce a făcut în trei luni și jumătate, că a fost un ministru de Finanțe foarte bun, cunoaște problematica guvernării în general și are toate calitățile pentru a fi propus pentru această funcție”.

„Tocmai unul dintre motivele desemnării lui Cîţu a fost să dăm un semnal puternic de stabilitate şi de încredere către pieţe”, a agăugat Orban.

Foto

#News