Viorica Dăncilă - foto Iulia Kelt

Nu știm exact dacă de la campania electorală pentru prezidențiale doamna Dăncilă a avut timp să învețe limba engleză, pentru a impresiona acum populația, însă putem doar să sperăm. Nu de alta, dar se pare că, deși vremea dumneaei în politică pare să fi apus, Viorica Vasilica Dăncilă se încăpățânează să demonstreze că e un om de cuvând și că ea chiar știe engleză.

Citește și: Dăncilă organizează armata pensionarilor împotriva lui Orban

După ce a fost acuzată în repetate rânduri, ba că ar face greșeli gramaticale, ba că nu ar ști nicio limbă străină, iată că aceasta dorește să demonstreze că, dacă în limba română nu se descurcă excelent, este doar pentru că tot spațiul alocat din creier pentru asimilarea gramaticii s-a consumat pe limba engleză, pe care doamna susține că o știe binișor.

„Într-o lună de zile o să ies în primul discurs în limba engleză, ca să lămurim şi lucrurile acestea. (…) Şi cred că preşedintele României trebuie să fie un bun patriot, să gândească, să vorbească şi să simtă româneşte”, declara Viorica Dăncilă pe 13 noiembrie 2019.

Momentul a sosit, întrucât:

„O să-l am, îl așteptați. Îmi spuneți când vreți și o să am acest discurs în limba engleză”, a anunțat Viorica Dăncilă de curând.

Păcat că cei de la Cartoon Network au renunțat la difuzarea desenelor animate în limba engleză, nu de alta, dar mulți copii ai anilor ‘90 au învățat astfel cum să se prezinte în engleză.

Nu ne rămâne de făcut decât să urmărim discursul doamnei, atunci când acesta va avea loc! So long!

#News #PSD