O femeie a încercat să se sinucidă și să incendieze apartamentul unde locuia cu fiul ei

Principala ipoteză luată în calcul este aceea că femeia de 35 de ani este cea care a dat foc apartamentului

Ambulanta
Ambulanta sursa foto pixabay

O femeie din Topoloveni, judeţul Argeş, a încercat să se sinucidă, dând foc apartamentului în care se afla împreună cu fiul său, în vârstă de opt ani. Copilul a fost salvat, fiind găsit teafăr, în balconul locuinţei. Mama, inconştientă, dar cu semne vitale, a fost dusă la spital. Primele verificări arată că femeia nu se află în evidenţele medicilor ca suferind de afecţiuni psihice, potrivit stiripesurse.ro.

Principala ipoteză luată în calcul este aceea că femeia de 35 de ani este cea care a dat foc apartamentului, încercând să se sinucidă.

În locuinţă a fost găsit un bilet prin care ea arată că are probleme familiale şi încearcă să justifice gestul. Incidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, într-un bloc de locuinţe din Topoloveni, fiind anunţat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 în jurul orei 3:30. ”La faţa locului s-au deplasat grupa operativă şi poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni, precum şi pompieri, care au localizat şi stins incendiul.

Poliţiştii au asigurat măsurile de ordine publică şi au sprijinit evacuarea persoanelor din blocul unde era situat apartamentul afectat de incendiu.

În apartamentul în cauză, au fost identificate două persoane: în unul din dormitoare o femeie în vârstă de 35 ani, în stare de inconştienţă, dar cu semne vitale, şi fiul acesteia, în vârstă de 8 ani, care se afla pe balcon, conştient. Ambele persoane au fost preluate de către echipajele medicale şi transportate la spital”, informează reprezentanţii Poliţiei judeţene Argeş. Lucrările de la hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, oprite din cauza temperaturilor ridicate şi a vântului puternic