Ajuns în închisoare din aceiaşi funcţie care l-a făcut cunoscut în ţara noastră (lider al PSD), pentru prima oară, anul acestea Liviu Dragnea îşi petrece Crăciunul în spatele gratiilor.

Vă prezentăm în continuare, potrivit DIGI24, urările transmise întemniţatului.

Reporter: Liviu Dragnea petrece primul Crăciun în spatele gratiilor. Aveți un mesaj pentru dumnealui?
Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman: Nu putem să urăm acestor persoane care trec prin anumite momente grele în viață decât multă sănătate.

Reporter: E primul Crăciun pentru Liviu Dragnea în spatele gratiilor. Un mesaj?
Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat. Multă sănătate, putere să treacă peste acest moment. La nivel personal îmi pare rău de ce i se întâmplă, dar la nivel profesional suferim și acum în urma deciziilor drastice pe care le-a luat. Să fie sănătos!

Reporter: Lui Liviu Dragnea ce îi urați?
Victor Ponta, președintele Pro România: Nu mă bucur de răul nimănui. Sunt convins că toți cei care se bucură de răul altora și se ocupă cu răzbunări o să li se plătească în această lume, sau în cealaltă. Nu mă bucur de răul nimănui și oricărui om îi urez să fie sănătos și cât mai bine.

Radu Preda, liderul senatorilor PSD: Cred că are nevoie de multa tărie. Este o încercare. Până la urmă legea e lege pentru toată lumea. Dumnealui plătește un preț. Sper să treacă repede peste această perioadă nefastă a vieții și să se întoarcă în sânul familiei.

Paul Stănescu, secretar general PSD: Lui liviu îi urez sănătate. Să vină cât mai repede acasă.
Reporter: Acasă înseamnă și în PSD?
Paul Stănescu: Acasă

#news