Doi părinți din Brașov, arestați pentru că și-au bătut copilul

Ei l-au lovit în mod repetat cu palmele pe față și pe picioare

Arest
Arest sursa foto pixabay

Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de două persoane, soț și soție, potrivit ziare.com.

Aceștia sunt acuzați cu privire la săvârşirea a câte o infracţiune de violenţă în familie sub forma lovirilor sau a altor violenţe.

 Potrivit procurorilor, în cursul serii de 20 noiembrie, în timp ce se aflau în locuința situată în cartierul Stupini, doi părinți, în vârstă de 28 de ani, l-au agresat cu bestialitate pe copilul lor de doar 4 ani. Ei au fost supărați pentru faptul că băiatul avusese un comportament neadecvat la grădiniță. 

Aceștia l-au lovit în mod repetat cu palmele în zona feței, în zona lombară și în zona fesieră.

Copilului i-au fost astfel provocate ample leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de zile de îngrijiri medicale. „La dată de 22 noiembrie 2023, persoanele în cauză au fost reținute pentru 24 de ore. În aceeaşi zi. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov. El a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a persoanei de sex masculin. Respectiv arestarea la domiciliul a persoanei de sex feminin”, au precizat oficialii Parchetului. Cel mai mare aisberg din lume a început să se deplaseze