Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone / Foto: Facebook

Cristian Popescu Piedone a lansat un al doilea îndemn pentru alegători, explicând-le că votul este esențial. Mai mult decât atât, Piedone a mai spus cetățenii ar trebui să voteze omul, nu partidul.

„Mai sunt doar 2 ore până la închiderea secțiilor de votare! 2 ore importante pentru victoria noastră! Mergeti la vot și votați omul, nu partidul! Mergeți la vot și votați faptele, nu promisiunile! Este extrem de important ca astăzi să ieșiți la vot! Votul vostru este mai important ca niciodată pentru schimbarea de care Sectorul 5 are nevoie! Mă cunoașteți. Știți că am demonstrat prin fapte că pot schimba un sector! Că țin cont de părerile și dorințele voastre! Că nu mă feresc de muncă, pentru că aceasta este datoria unui primar, să munceasca pentru a vă asigura o viața mai bună, într-un sector sigur, curat și modern! Eu, Cristian Popescu Piedone, vă garantez că nu vă voi dezamăgi! Am nevoie doar de încrederea voastră! Doar împreună putem schimba Sectorul 5! Voi la vot, eu la muncă!”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone candidează la alegerile locale, pentru Primăria Sectorului 5, din partea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Citește și: Piedone îi îndeamnă pe cetățenii Sectorului 5 să meargă la vot

#News