Ilie Amuzan

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și-a anunțat susținerea pentru Ilie Amuzan la primăria din Călimănești. De altfel, Ilie Amuzan nu este la primul său mandat, fiind extrem de apreciat de locuitorii localității Călimănești din județul Vâlcea.

Întrebat de ce candidează, Amuzan a declarat că istoria acestuia este strâns legată de cea a localității Călimănești, muncind ani de zile în șantier, începând cu o funcție de stagiar și intrând într-o echipă de electromontaj. Munca sa în șantier s-a derulat pe o perioadă de 17 ani, timp în care a învățat ce înseamnă punctualitatea și seriozitatea, ajungând astfel la concluzia că în acea meserie nu poți greși decât o singură dată.

Ilie Amuzan, de partea umaniștilor

Astfel, acesta a decis că respectivele principii pot fi puse practică și la primărie. De altfel, setul acesta de valori ar trebui aplicat în aproape toate domeniile, iar candidatul PPU-sl la Primăria Călimănești știe asta.

Despre Ilie Amuzan vorbește chiar Călimăneștiul, în imagini. Este suficient să vizitezi o singură dată această localitate și vei înțelege care este definiția respectului pentru cetățean.

De ce Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)? Este întrebarea primită de Amuzan foarte des, în ultima perioadă. Potrivit acestuia, umaniștii pun pe primul loc omul și preocupările acestuia. Conform reprezentanților partidului, PPU-sl își dorește să reunească sub același „acoperiș politic” oameni care se regăsesc în doctrina umanistă. Unul dintre ei este, așa cum deja v-ați dat seama, Ilie Amuzan.

Citește și: Încă o alianță între PSD și PPU-SL. De data asta la Bacău

#News