Strada Buzoieni Sector 5

După trei decenii de haos și dezordine, lucrurile se schimbă! Primăria a demolat construcțiile ilegale de pe Strada Buzoieni, punând capăt activităților care perturbau zona.

În cadrul unui proiect amplu de reabilitare, strada va fi transformată într-o zonă de promenadă, cu parcări, locuri de joacă și arbori, aducând astfel natura în mijlocul cetățenilor. Aceste măsuri vor îmbunătăți semnificativ confortul urban și calitatea vieții pentru toți locuitorii.

Mulțumirile merg către furnizorii de utilități care au contribuit la acest succes, ajutând la rezolvarea problemelor cauzate de vechile construcții ilegale.

Sectorul 5 renaște, iar cu sprijinul comunității și al primarului Vlad Popescu Piedone, dezvoltarea va continua.

Piedone Sr. își exprimă recunoștința pentru sprijinul acordat și promite că povestea Sectorului 5 va evolua spre un nou nivel de dezvoltare. El subliniază că, împreună cu primarul Vlad Popescu Piedone, sectorul va beneficia de noi proiecte care să aducă beneficii reale comunității.

„După trei decenii în care ați păcălit și ați îmbâcsit strada și împrejurimile… s-a terminat!

Din motive absolut legale, v-am demolat ilegalele!

M-ați înjurat și mi-ați urat diverse, sănătoși să fiți! Vă spun doar că într-o capitală cu pretenții, într-o comunitate care își dorește decență și confort urban, activitatea dumneavoastră nu are cum să existe!

Strada Buzoieni intră în reabilitare completă! Înlocuim urâtul cu placutul! Facem zonă de promenadă, amenajăm parcări și locuri de joacă, plantăm arbori și readucem natura în mijlocul cetățenilor!

Le mulțumesc tuturor furnizorilor de utilități publice care ne-au ajutat să rezolvăm ceea ce ați încurcat dumneavoastră, foștii șmecheri de Buzoieni!

Împreună cu oamenii buni din comunitate, Sectorul 5 renaște ca pasărea Phoenix!

Pentru oamenii buni, eu, Piedone senior, am încercat să trag cât pot și să fac imposibilul posibil!

Poate că am reușit să schimb câte ceva, poate că nu am reușit!

Creditul enorm pe care i l-ați acordat lui Vlad POPESCU PIEDONE, actualul primar ales de dumneavoastră, mă onorează! Și vă mulțumesc! Și vă iubesc așa cum știu!

Știu sigur că, împreună cu primarul Vlad Popescu Piedone, povestea Sectorului 5 va continua la un nivel superior de dezvoltare!

Vlad este pregătit!

Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone sr.” a scris Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.