Victor Ponta

Victor Ponta, liderul Pro România, a lansat, miercuri, un atac dur la adresa ministrului Educației, Monica Anisie, pe care îl numește „cel mai slab ministru”, ajuns în această postură datorită ”pilelor și relațiilor”.

”Din păcate pentru milioane de elevi și părinți, în cel mai greu și complicat moment pentru Educația din România – avem cel mai slab Ministru (nepregătit, șovăielnic, fără autoritate și fără viziune)!

Exact când trebuia să înlăturăm “PILELE și RELAȚIILE” din Educație – avem un Ministru pus doar pe PILE și RELAȚII – rezultatul este un dezastru pentru toți!”, a precizat Victor Ponta.

Acuzațiile la adresa lui Anisie continuă.

„În această vară vom avea trei examene foarte importante: Evaluarea Națională, Bacalaureatul și titularizarea profesorilor. Doamna ministru a picat toate cele trei deja.

Am urmărit cu atenție la dezbaterea moțiunii, doamna ministru n-a stat 3 ore cu masca pe figură și cu mânuși. Gândiți-vă la toți copiii, numai vorbesc de profesori, care vor trebui să respecte niște reguli pe care Ministerul Educației nu le poate respecta. 

Ponta nu-l uită nici pe Orban

Nu mă aștept ca domnul Orban să o demită pe doamna Anisie, pentru că pentru domnul Orban e foarte greu să găsești un ministru al Educației chiar mai slab pregătit decât tine însuți. A găsit-o pe doamna Anisie. Sunt și în PNL oameni transferați de la noi oameni care chiar ar putea fi miniștri. Dacă au un neuron în plus nu se califică pentru funcție”, a declarat Victor Ponta după vot.

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, moțiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei, Monica Anisie. Moţiunea intitulată „Pas cu pas am ajuns în colaps educaţional – PNL a creat România NeEducată” a trecut cu 172 de voturi „pentru”, 90 „împotrivă” și 47 de abțineri. 

#NEWS