Doi bărbaţi şi o femeie, reţinuţi după un scandal produs în parcarea unui supermarket

În timpul scandalului au fost folosite un cuţit şi un spray lacrimogen

Doi bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi în urma unui conflict produs în parcarea unui supermarket din municipiul Ploieşti, în scandal fiind folosite un cuţit şi un spray lacrimogen, potrivit digi24.ro

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie, incidentul a avut loc în urmă cu o zi, persoanele implicate nefiind găsite la faţa locului. Ele au fost depistate în urma verificărilor.

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde nu au mai fost depistate persoanele implicate, din verificări stabilindu-se faptul că, pe fondul unor discuţii mai vechi, între patru persoane a izbucnit un conflict verbal care ulterior a degenerat, acestea agresându-se reciproc, folosind un spray iritant lacrimogen şi un obiect tăietor-înţepător.

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp, persoanele implicate au fost identificate, depistate şi conduse la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii, fiind vorba despre trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 29 de ani, şi o femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiul Ploieşti, respectiv din municipiul Bucureşti”, arată sursa citată.


În urma scandalului, doi dintre bărbaţi şi femeia au suferit vătămări corporale. Ei au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internaţi. În baza probatoriului administrat, doi bărbaţi de 26, respectiv 29 de ani şi femeia în vârstă de 29 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. Festivalul Narciselor organizat pe 14 mai în Țara Făgărașului