Firea atacă dur decizia PNL de a-l susține pe Nicușor Dan. Primarul Capitalei spune, referitor la anunțul recent al PNL legat de susținerea lui Nicușor Dan pentru alegerile locale, că acest lucru este „Noaptea minții”, în tot contextul alertei legate de coronavirus, ea spunând că „Țara arde și bătrâneii se piaptănă”.

Firea atacă dur decizia PNL de a-l susține pe Nicușor Dan

„Țara arde și bătrâneii se piaptănă. Nu ai ce să spui”, a spus Firea, întrebată dacă îi este teamă de viitorul contracandidat al său la Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

Firea a subliniat că, în prezent, toată lumea discută despre coronavirus și caută soluții, iar „în tot acest peisaj care nu trebuie să fie de speriat, dar trebuie să ne responsabilizeze, și nu avem un guvern stabil (…), am văzut ca nuca în perete și colac peste pupăză, acest anunț. Este noaptea minții”.

Edilul a adăugat că a văzut că Ludovic Orban „îi trimite bezele” soțului său, oferindu-se să îi dea numărul de telefon pentru a face acest lucru în mod direct.

Orban, acuzații grave la adresa lui Firea

Ludovic Orban a anunțat, joi, că PNL va susține candidatura lui Nicușor Dan pentru Primăria Generală a Capitalei. Liderul liberal a precizat că sondajele arată că alți posibil candidați ai partidului nu ar avea garanția că ar putea câștiga în bătălia cu PSD.

Citește și USR-istă cu iz franțuzesc nu crede în alianța Orban-Dan, pentru Primăria Capitalei

„Dorința mea de a asigura o guvernare de tip european a Bucureștiului, dorința mea de a soluționa toate problemele cu care se confruntă Bucureștiului nu a mai putut fi îndeplinită. În 2016, bucureștenii, din păcate, au luat o decizie care a dus Capitala în pragul falimentului. (…) Trebuie să se pună punct domniei despotice care a fost construit în Voluntari și care are ca și reprezentant în capul trebii un om care este o marionetă și care a făcut praf Bucureștiul în ultimii patru ani de zile”, a afirmat Ludovic Orban, într-o conferință de presă susținută la sediul PNL.

#NEWS