O declarație primită de curând din partea alianței USR-Plus ne arată că inevitabilul s-a întâmplat și anume că alianța va fuziona în curând, așa cum promisese, transformându-se într-un singur partid, cum sperau încă de la început mulți că va deveni.

Citește și: Cioloș nu mai vrea și la „hăis”, și la „cea”

„​Birourile Naționale ale USR PLUS au decis, luni, în ședința comună de alianță, să solicite organizațiilor un mandat pentru organizarea unui congres de fuziune în luna iulie. Decizia va fi luată în Comitetul politic al USR și în Consiliul Național al PLUS, care vor avea loc pe 8 februarie, în București. În cursul lunii februarie, filialele USR și PLUS sunt încurajate să își desemneze de comun acord candidații comuni ai Alianței la alegerile locale”, se arată într-un comunicat al Alianței.

În cadrul ședinței de luni, a fost completată și echipa executivă a Alianței USR PLUS. Astfel, membrii Comisiei comune a Alianței sunt:Coordonare – Dragoș Tudorache (PLUS); Comunicare – Ionuț Moșteanu (USR); Juridic – Silviu Dehelean (USR); Finanțare – Dragoș Neacșu (PLUS);Politici publice – Oana Țoiu (PLUS); Campanii – Moise Guran (USR).

Citește și: Moise Guran s-ar visa și președintele țării, pentru că de ce nu?

#News #USR