Traficanți de canabis din București, prinși în flagrant

Patru tineri au fost reținuți de procurorii DIICOT

DIICOT
DIICOT. Sursa foto: wikipedia

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii DIICOT – Structura Centrală, au documentat infracțiunile a patru tineri din Capitală, unul dintre  ei fiind prins în flagrant când vindea canabis. Toți patru au fost reținuți, potrivit stiripesurse.ro.

În perioada mai – octombrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii DIICOT – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani, suspectați de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

Polițiștii l-au prins în flagrant, luni, pe unul dintre ei, un bărbat de 35 de ani, în municipiul București, în timp ce vindea 40 de grame de canabis. Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în urma căruia au fost descoperite și ridicate 60 de grame de canabis și un telefon mobil. În continuarea cercetărilor, polițiștii i-au prins în flagrant delict pe alți doi bănuiți, de 19 și 23 de ani, în municipiul București, având asupra lor aproximativ 350 de grame de canabis, pe care le-ar fi primit de la un tânăr, de 20 de ani, și pe care ar fi urmat să le livreze bărbatului de 35 de ani. 

De asemenea, ulterior, a fost descoperită adresa unde locuiește, fără forme legale, tânărul de 20 de ani, care ar fi predat de bunăvoie aproximativ 170 de grame de canabis, pe care le-ar fi deținut în imobil.

În sarcina acestuia s-a reținut și infracțiunea de punere la dispoziție cu știință a unei locuințe pentru consumul ilicit de droguri. Cei 4 bărbați au fost prezentații procurorului de caz DIICOT, care a dispus reținerea pentru 24 de ore. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus, miercuri, arestarea preventivă, pentru 30 de zile, față de persoanele reținute. Sorin Grindeanu: Numărul TIR-urilor se va reduce pe șosele