Femeie ucisă și înghițită de un piton uriaș

Tragedia a avut loc în Indonezia

O femeie din provincia indoneziană Jambi a fost ucisă și înghițită de un piton. Jahrah, care strângea cauciuc, în vârstă de 50 de ani, a fost văzută ultima dată duminică dimineață, când a plecat spre locul de muncă, la o plantație cu arbori de cauciuc, potrivit digi24.ro.

Ea a fost dată dispărută, deoarece seară nu s-a întors acasă, fiind începute căutări la care au participat autorități și localnici

După o zi, sătenii au găsit un piton cu un abdomen foarte mare. Ei au ucis șarpele și au găsit trupul femeii în interiorul lui.
„Victima a fost găsită în stomacul șarpelui”, a declarat pentru presă locală șeful poliției din Betara Jambi, AKP S Harefa. Potrivit acestuia, trupul femeii era intact când a fost găsit.
Șeful poliției a declarat că soțul victimei a găsit duminică seară o parte din haine ei și uneltele pe care le folosea la plantația de cauciuc. Din acest motiv bărbatul s-a alarmat și a chemat o echipă de căutare. După ce pitonul, care avea cel puțîn 5 metri lungime, a fost văzut luni, sătenii l-au prins și l-au ucis pentru a vedea dacă banuielile lor erau justificate.

„După ce au tăiat burta, au descoperit că înăuntru era Jahrah”, a declarat Harefa.

Astfel de incidente sunt rare, dar nu este prima dată când o persoană din Indonezia este ucisă și mâncată de un piton. Două decese similare au fost avut loc în țară în 2017 și 2018. Pitonii își înghit hrană întreagă, fălcile lor fiind conectate prin ligamente foarte flexibile. Astfel ei se pot întinde în jurul prăzii chiar și dacă această este de mari dimensiuni.
Un expert a declarat că pitonii mănâncă de obicei șobolani și alte animale, dar odată ce ajung la o anumită dimensiune, aproape că nici” nu se mai deranjează pentru șobolani”. „În esență, ei pot ajunge la aceleași dimensiuni că și pradă lor”, a spus Mary-Ruth Low, expert în reptile. Pitonii atacă adesea și animale mari cum sunt porcii sau chiar vacile.

Paznic arestat pentru că a furat timp de 4 ani bunuri de zeci de mii de euro