Popescu Piedone, în control pentru a vedea cum se lucrează în Sectorul 5:” Apropo de muncă: Nu-mi place, măi băieți și fete!”

Edilul anunță că azi revine pe teren să vadă stadiul lucrărilor planificate

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Cristian Popescu Piedone continuă verificările pe teren pentru a vedea stadiul diferitelor lucrări din Sectorul 5. Deși este vară, anotimpul concediilor, Popescu Piedone le transmite angajaților că vara e lungă și munca e multă.

Popescu Piedone : Apropo de muncă: Nu-mi place, măi băieți și fete! Nu-mi place, măi băieți și fete!

Edilul Sectorului 5 le transmite angajaților, unii din ei se pare preocupați să bea șampanie, să se uite cu atenție la maidanul de lângă Parcul Tunsu Gheorghe și în general la toate maidanele din sector, care au o stare deplorabilă și care ar trebui „să dispară din peisaj”.

Popescu Piedone: Aleea Livezilor, dragi băieți și fete! Aveți un proiect de realizat în beneficiul comunității locale! Îl vreau conform planului, conform dorințelor cetățenilor zonei!


Popescu Piedone se arătă nemulțumit de modul în care arătă strada Buzoieni, unde locatarii vor „CIVILIZATIE” și să fie realizat proiectul trasat în acest scop. „Așteptăm să realizați proiectul trasat! ÎNTOCMAI! O fi vară, dragilor, o fi sete de șampanie și dor de paltoane noi… Momentan, MUNCIȚI CUM TREBUIE! Așa este corect!”, este mesajul lui Popescu Piedone.

În administrația locală coordonată de Piedone, așa a fost mereu, așa este și așa va continua să fie, transmite edilul Sectorului 5. Potrivit lui Popescu Piedone, cine nu a înțeles încă… „GHINION, vorba unui contemporan”. Popescu Piedone anunță că mâine revine pe teren să vadă stadiul lucrărilor planificate. ” În rest… aflați despre mine că sunt bine! Știu ce am de făcut, știu ce aveți de făcut! Cine este lângă mine, alături de mine, trebuie să înțeleagă trei aspecte: 1 – Continuăm munca în Sectorul 5! 2 – Continuăm să facem treabă pentru comunitate! 3 – Continuăm să facem imposibilul posibil! Cu respect, primarul Piedone”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone : Șampania băută grăbit, pe la colțuri, încetinește ritmul de lucru, tulbură minți, afectează cariere și știrbește încrederea în oameni!

„Am auzit câteva dopuri de șampanie sărite strâmb, acum ceva vreme… Păi nu știați măi băieți și fete că graba provoacă sughițuri? Dacă ați dat iama la croitor și v-ați măsurat pentru noi paltoane cu galoane… zic să mai așteptați nițel! Că vara… e lungă, munca… e multă! Apropo de muncă: Nu-mi place, măi băieți și fete! Nu-mi place, măi băieți și fete! Dacă tot vă place șampania, vreau să văd în sector și… MUNCĂ ȘAMPANIE! Când aveți proiect, faceți proiectul întocmai, dragi băieți și fete! Trebuia să vă arăt maidanul de lângă parcul Tunsu Petre? Ce să facem cu maidane în Sectorul 5? Laolaltă cu comunitatea zonei, așteptăm să dispară urâtul din peisaj! Așteptăm să vă faceți treaba ca la carte! Alea Livezilor, dragi băieți și fete!

Aveți un proiect de realizat în beneficiul comunității locale! Îl vreau conform planului, conform dorințelor cetățenilor zonei! La final, dragi băieți și fete, întreb: vă place peisajul de pe strada Buzoieni? MIE… DELOC! Împreună cu oamenii buni de pe această stradă, și din împrejurimi, dragi băieți și fete… VREM CIVILIZAȚIE! Așteptăm să realizați proiectul trasat! ÎNTOCMAI! O fi vară, dragilor, o fi sete de șampanie și dor de paltoane noi… Momentan, MUNCIȚI CUM TREBUIE! Așa este corect!

În administrația locală coordonată de Piedone, așa a fost mereu, așa este și așa va continua să fie! Cine nu a înțeles încă… GHINION, vorba unui contemporan. Mâine revin pe teren să văd cum vă descurcați cu treburile planificate! În rest… aflați despre mine că sunt bine! Știu ce am de făcut, știu ce aveți de făcut! Cine este lângă mine, alături de mine, trebuie să înțeleagă trei aspecte: 1 – Continuăm munca în Sectorul 5! 2 – Continuăm să facem treabă pentru comunitate! 3 – Continuăm să facem imposibilul posibil! Cu respect, primarul Piedone „, este mesajul transmis pe Facebook de Cristian Popescu Piedone.

Vacanță de neuitat la malul mării pentru copiii din Centrele DGASPC Sector 5